Nieuws

Het laatste nieuws, tips en alle aanbiedingen van mijnTafel.

Interesse in franchise?

23-01-2015

mijnTafel heeft als doelstelling om binnen 3 jaar minimaal 50 vestigingen van mijnTafel in Nederland te lanceren. We zijn goed op weg! Deze explosieve groei is mogelijk door de vele geïnteresseerde franchisenemers en samenwerkingspartijen, lage investeringskosten en de door mijnTafel aangeboden ondersteuning en begeleiding. Als zelfstandig franchisenemer binnen het franchiseconcept ben je verantwoordelijk voor je eigen resultaat. Zin in een uitdaging? Heb je een creatieve ondernemersgeest? Wil je gebruikmaken van een beproefde, succesvolle formule? Overtuig ons en neem snel contact op. 

Winkel openen?

 

 
line

Op een spetterend 2015!

16-01-2015

Het nieuwe jaar is weer begonnen en we zijn al druk bezig met de plannen voor het komende jaar. Eind 2014 stond de teller van het aantal mijnTafel vestigingen in Nederland op 10. Een mooie afsluiter! In 2015 zet de groei zich onverminderd voort en zullen nog meer grote steden in Nederland worden verrijkt met ons winkelconcept. 

Natuurlijk zetten we ons er ook voor in om het jou als huurder of winkelbezoeker zo aangenaam mogelijk te maken. Geef daarom in jouw favoriete winkel of via het contactformulier aan hoe wij onze producten en dienstverlening nog beter kunnen afstemmen op jouw behoefte. We kijken er naar uit om nieuwe klanten te ontmoeten en willen onze band met trouwe fans versterken.

Volg jij ons naar de volgende bestemming?

Volgende bestemming mijnTafel

 

 
line

Het was een mooi jaar

31-12-2014

In 2014 zijn er veel nieuwe mijnTafel-vestigingen geopend en hebben we veel mensen kennis
zien maken met ons nieuwe winkelconcept. Een fantastisch jaar waar we tevreden op 
terugkijken. We hebben veel zin in 2015 en gaan knallend het nieuwe jaar in!

 

 
line