Nieuws

Het laatste nieuws, tips en alle aanbiedingen van mijnTafel.

Verzin een slogan voor mijnTafel en win!

08-08-2014

Stuur voor 19 augustus jouw slogan naar slogan@mijntafel.nl en win een van de volgende prijzen:

12 weken tafelhuur in een mijnTafel-filiaal naar keuze
Begin maar vast met verzamelen, want in 12 weken kunnen heel wat spullen verkocht worden.

Een saunabezoek voor 2 personen bij Sauna Swoll in Zwolle
Wel eens naar de sauna geweest? In Finland is het een dagelijks gebruik. In Zwolle is, landelijk en centraal gelegen, Sauna Swoll te vinden. Ze hebben alles wat nodig is om compleet tot rust te komen: een sauna, zwembad, zwemvijver, bubbelbaden en wisselbaden. Je kunt er ook een lekker hapje eten. Voor meer informatie en foto's - www.saunaswoll.nl.

Fins pakket
mijnTafel is een winkel naar Fins concept. De Finnen winkelen regelmatig bij de itsepalvelukirpputori ofwel de zelfbedieningsvrijmarkt, al meer dan 20 jaar een succes. mijnTafel is trots op de Finse achtergrond en daarom verblijden we één van de sloganwinnaars met een pakket bestaande uit typisch Finse artikelen. Extra leuk: de inhoud wordt samengesteld door een Finse dame en het pakket wordt ingevlogen vanuit Finland.

Groen pakket
mijnTafel wil zoveel mogelijk een groene onderneming zijn. Deze prijs bestaat dan ook uit praktische en leuke artikelen die helemaal passen bij een groen en duurzaam leven. Wat er precies inzit? Dat blijft nog even een verrassing!

Een cadeaubon van A Piece Of Finland
mijnTafel is niet de enige winkel in Nederland met Finse roots. De Finse Anna en Ramona begonnen in april 2014 met de verkoop van Finse merken in hun winkel A Piece of Finland in Amsterdam. Naast de mooiste spullen winkelen kun je er ook de lekkerste Finse broodjes en gebakjes eten. Voor meer informatie en foto's - www.apieceoffinland.nl.

 
line

Verzin jij onze nieuwe slogan?

19-07-2014

Omdat mijnTafel 1 jaar bestaat, willen we jullie graag laten meedenken.
Vraag in onze winkels een invulformulier of mail naar slogan@mijntafel.nl en
wie weet maak jij wel kans op onderstaande prijzen.

 

slogan

 
line

mijnTafel is jarig

08-07-2014


mijnTafel is jarig, vier je met ons mee?

Zondag 13 juli bestaat mijnTafel 1 jaar in Nederland. Dit willen wij graag met jullie vieren.

In alle vestigingen trakteren wij op koffie, thee en lekkers. Kom zaterdag 12 juli tussen 10.00 en 17.00 uur langs bij mijnTafel Haren, mijnTafel Zwolle of mijnTafel Breda

mijnTafel Groningen viert dubbel feest: op 12 juli om 13.00 uur is de feestelijke opening en vieren we het eenjarig bestaan van mijnTafel in Nederland.

Zondag 13 juli van 10.00 tot 17.00 uur staat hetzelfde recept voor je klaar in mijnTafel Sneek.

 

jarig

 
line