Nieuws

Het laatste nieuws, tips en alle aanbiedingen van mijnTafel.

Bloggers over mijnTafel

19-08-2015

Bloggers gezocht voor mijnTafelRegelmatig nemen bloggers die schrijven over duurzaamheid, budgetshoppen en nieuwe hotspots contact met ons op. Erg leuk! Hieronder vind je 4 blogstukjes over mijnTafel:

lifestyle by koos
Met uitleg over hoe mijnTafel werkt, een sfeerbeschrijving en een aantal leuke aankopen.

The Devil Wears Wibra Budget blog 
Over vernieuwde concepten zoals mijnTafel en het onderscheidend karakter van de winkel.

Two blondes with a blog 
Hier komt het assortiment (met veel foto's) en goedkoop geld besteden vooral aan de orde.

Miesemuis 
Over het concept, het kraampje van blogger Michelle en voordelig huren.

 


 

 
line

Persbericht: Franchiseformule mijnTafel stoot vestigingen in Ede en Nijverdal af

29-07-2015

Houten, 29 juli 2015 - mijnTafel Franchise BV kondigt aan dat het haar vestigingen in Ede en Nijverdal per direct zal afstoten. Toenemende omzetstagnatie, door verschil in ondernemerschap en winkelgebied binnen de formule, is hiervan de oorzaak. De vestiging in Ede is reeds gesloten en de vestiging in Nijverdal sluit 2 augustus 2015 haar deuren. 

“We hebben in 2 jaar tijd 14 vestigingen geopend en een goede start gemaakt om het concept in Nederland op de kaart te zetten. Vergeleken met de afgestoten vestigingen staan de winkels in Sneek en Groningen veel sterker in de markt”, aldus directeur Bart Jansen. Hij verwacht dan ook dat mijnTafel na de afslanking weer verder kan groeien. 

Het verschil in ondernemerschap is binnen de formule merkbaar, legt Jansen uit: “Zelfstandig ondernemen vergt een proactieve beleidsvoering, klantgerichte houding en voldoende anticipatievermogen. Bij teruglopende omzet is een ondernemer genoodzaakt een helder toekomstperspectief te schetsen en te investeren in vernieuwing.”

“Daarnaast is er een verschil zichtbaar tussen de winkelgebieden waarbinnen mijnTafel actief is. Zo is de klant in sommige winkelgebieden in Nederland terughoudender dan in andere delen van het land. Het concept is nog relatief nieuw. Extra aandacht voor naamsbekendheid en profilering op lokaal niveau is daarbij essentieel.”

Met het afstoten van de 2 vestigingen behoudt mijnTafel vestigingen in Arnhem, Breda, Eindhoven, Emmen, Groningen, Haren, Meppel, Roosendaal, Sneek, Winterswijk, Zutphen en Zwolle. 

 

 
line

Jouw mening telt!

24-07-2015

Jouow mening telt!mijnTafel hecht veel waarde aan jouw mening. Als huurder, bezoeker of geinteresseerde in het winkelconcept. 

Wij nodigen jou uit om jouw mening te laten horen. Wat vind je positief en wat kan er beter? Alle suggesties zijn welkom!

Hoe? Je kunt op verschillende manieren feedback geven:

1) Plaats een recensie op de Facebookpagina van jouw favoriete vestiging. Je kunt met behulp van 1-5 sterren en eventueel extra uitleg aangeven hoe je de vestiging waardeert.

2) Deel jouw mening op het VIVA Forum. Vrouwen zijn dol op nieuwe shopadresjes en winkeltrends. Sommige hebben nog geen ervaring met mijnTafel. Meng je in de discussie en deel jouw mening!

3) Geef jouw suggestie door via de ideeënbus in de winkel. Dat kunnen bijvoorbeeld verbeteringen aan de winkel of over de informatievoorziening zijn. 

Lekker struinen bij mijnTafel wordt door veel klanten ervaren als een gezellig dagje uit. Natuurlijk wil je uitvoerig alle tafels bekijken. En tussendoor maak je even tijd voor een kopje koffie. 

Vind jij ook dat mijnTafel het waard is om te bezoeken en mag iedereen dat weten? Geef dan jouw tip door op Uitzinnig.nl:
 
Schrijf een tip over een plaats die je leuk vindt.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage, we stellen het erg op prijs!

 

 
line

De laatste nieuwtjes over mijnTafel

17-07-2015

Nieuwtjes! Wist je dat...Wist je dat...

  • er inmiddels 14 mijnTafel-vestigingen zijn in Nederland?
  • je naast een cadeaubon voor tafelhuur nu ook een cadeaubon voor artikelen kunt kopen? Lees de actievoorwaarden.
  • je wordt beloond als je als bestaande huurder een nieuwe huurder aanbrengt?
  • je met een stempelkaart voor gratis tafelhuur kunt sparen?
  • er verschillende verhuurmogelijkheden zijn naast standaardtafels, zoals een pilaarplank, etalagekubus of plantenbak? Vraag naar de mogelijkheden per vestiging.
  • mijnTafel zich inzet voor lokale goede doelen, communityvorming en allerlei duurzame initiatieven?
  • wij ook op Facebook, Twitter en LinkedIn te vinden zijn?
  • Vrijmarktwinkel mijnTafel in Groningen een half miljoen heeft omgezet?
  • We altijd benieuwd zijn naar jouw mening? Geef het door via het personeel of de ideëenbus! 
 
line